logo vethotools

Industrie

 

C-power windmolenpark

C-power windmolenpark

Het windmolenpark van C-Power is de eerste op de Thornton in de Noordzee ongeveer 30 km vanaf de Belgische kust. Dit windmolenpark heeft een capaciteit van 325,20 MW. De 54 windturbines genereren 1.050.000.000 kWh per jaar. Dit is genoeg om 300.000 huishoudens van groene energie te voorzien. Dit prestigieuze project is nu al verantwoordelijk voor 7% van de target voor groene energie voor 2020. Hiermee word er een reductie gerealiseerd van 415.000 ton Co2 per jaar! C-power maakt gebruik van de Ibix 9 voor het uitvoeren van plaatselijk onderhoud aan de windturbines. Dankzij het handzame en lichtgewicht systeem is de Ibix 9 de meest passende optie voor C-power.
Bilfinger voor plaatselijk ontroesten / ontlakken

Bilfinger voor plaatselijk ontroesten / ontlakken

Bilfinger is een internationaal bedrijf en is in België gevestigd in het Antwerpse Zwijndrecht. Bilfinger heeft wereldwijd 70.000 medewerkers en een jaaromzet van 8 miljard euro. De omzet in België en Nederland is 330 miljoen euro. Binnen de vele divisies die Bilfinger heeft, zijn er veel Ibix 9 straalunits in gebruik. Veelal worden deze ingezet voor het plaatselijk verwijderen van verf en roest. De Ibix 9 kan zelfs op de rug vervoerd worden waardoor op de meest onmogelijke plekken zoals op chemische plants professioneel straalwerk uitgevoerd worden.
Glasparelen turbine-rotors

Glasparelen turbine-rotors

Energetic Turbines & Machinery is gevestigd in Stekene en een uniek en vooruitstrevend bedrijf. Energetic verzorgt service, engineering, reparatie en ingebruiknames van o.a. stoom- en gasturbines. Energetic maakt gebruik van de Ibix 9 om turbine-rotors te glasparelen. Dankzij het handzame pistool en de lichtgewichte ketel is deze snel en effectief inzetbaar ook op moeilijk bereikbare plaatsen.
Heerema in Zwijndrecht

Heerema in Zwijndrecht

Heerema in Zwijndrecht maakt de grootste boortorens ter wereld. In de enorme loods in Zwijndrecht worden deze boortorens opgebouwd uit gestraalde componenten en gelast. Bij het lassen moeten het laswerk en de lasnaden schoongestraald worden voordat de boortoren gespoten kan worden.

Hiervoor gebruikt Heerema de IBIX® 9 straalmachine. Deze kan eenvoudig tussen de steigers meegenomen worden, is snel in gebruik en behaald de verplichte ruwheid. Dankzij het straalmiddel Garnet is de stofvorming minimaal. Doordat de materiaaltoevoer zeer precies af te stellen is, wordt er geen korrel teveel gebruikt.

Nieuws

Luchtgommen in opmars

Steeds meer schrijnwerkers ontdekken het luchtgommen. Met deze techniek ontdoe je allerhande oppervlakken op een veilige en efficiënte manier van vuil en oude afwerkingslagen. Het is bijzonder geschikt voor het reinigen en renoveren van hout en kan een mooie extra dienstverlening zijn.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Neem contact op

Vethotools
Contactpersoon: Thomas Verbist
Topmolen 91
1840 Londerzeel
T: 0489 05 89 89
T: 052 89 55 05