logo vethotools

Projecten

Hout en meubels

Gom-Magie

Gom-Magie

Gom-Magie is voornamelijk gespecialiseerd en ook het blancheren-decaperen-afbeitsen van meubelen en allerlei andere houten binnenhuisvoorwerpen zoals deuren, parket, trappen,... met behulp van de techniek van luchtgommen. Met de combinatie van een Ibix 25 en GMA Garnet 200 mesh worden door Gom-Magie schitterende resultaten geboekt. Ook het stralen van trappen behoort tot de specialiteiten van Gom-Magie. Degelijke trappen die vervaardigd van bijv. eiken, krijgen op deze manier een 2e leven. Kijk voor meer informatie op www.gom-magie.be.
Air Gum

Air Gum

Air Gum is een luchtgom-bedrijf met de nodige ervaring in het reinigen van hout. Niet alleen meubels, maar ook trappen en keukens worden zonder beschadiging door het luchtgommen gereinigd. Met de IBIX 25p HD is Air Gum in staat om zowel kleinere als grote objecten te reinigen. Ook het reinigen van parket is één van de specialiteiten van Air Gum. Kijk voor meer informatie op www.airgumcleaning.be.

Schrijnwerkerij Maikel

Schrijnwerkerij Maikel

Schrijnwerkerij Maikel heeft zich gespecialiseerd om hout te stralen zowel meubels, trappen, keukens en gevelbekleding. Dankzij het gebruik van GMA Garnet 120 en 200 mesh is Schrijnwerkerij Maikel in staat om de meest voorkomende houtsoorten zonder beschadiging te decaperen. Dankzij een uitgedacht systeem met mobiele ventilatoren kan er ook in bewoonde huizen prima gestraald worden zonder overlast. Kijk voor meer informatie op www.schrijnwerker-maikel.be

Hout en meubelsRoyal Huisman is een scheepsbouwer met internationale allure. De compacte IBIX® 9 is voor Royal Huisman de ideale oplossing dankzij de snelle inzetbaarheid. Dit geeft Royal Huisman de mogelijkheid om snel en adequaat kleine plaatsen te ontroesten, osmosebehandelingen uit te voeren of in moeilijk bereikbare plaatsen klein straalwerk uit te voeren. roest en antifouling te verwijderen.

Lees meer

Jachtonderhoud

Royal Huisman is een scheepsbouwer met internationale allure. De compacte IBIX® 9 is voor Royal Huisman de ideale oplossing dankzij de snelle inzetbaarheid. Dit geeft Royal Huisman de mogelijkheid om snel en adequaat kleine plaatsen te ontroesten, osmosebehandelingen uit te voeren of in moeilijk bereikbare plaatsen klein straalwerk uit te voeren. roest en antifouling te verwijderen.

Lees meer

Scheepvaart

Scheepsreparatie Friesland heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van herbouw en reparatie van schepen. Voor het verwijderen van roest, het schoonstralen van lasnaden, het volledig opknappen van een schip wordt de IBIX® 25 straalmachine gebruikt. Dankzij de IBIX® 25 is het mogelijk om snel en grondig oude verf- en roestlagen te verwijderen ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij de compacte uitvoering is de unit zeer snel gebruiksklaar om ook kleinere plaatsen snel en adequaat te kunnen behandelen.

Lees meer

Industrie

Schildersbedrijf Houtepen is verantwoordelijk voor het onderhouden van de metaalconservering op de Dow industrie in Terneuzen. Schildersbedrijf Houtepen heeft een eigen straalcabine op de Dow. Toch wordt er ook veel mobiel gestraald. Hierbij is het belangrijk dat de straalunit licht, compact, maar ook in staat is om dikke roestlagen te verwijderen.

Lees meer

Graffiti verwijderen

Graffiti-Ex in Utrecht is een specialist in graffiti verwijderen. Voor veel vastgoedeigenaren, gemeenten en woningbouwverenigingen verwijderd Graffiti-ex op alle mogelijke plaatsen het graffiti. Voor het verwijderen van graffiti van steenachtige ondergronden gebruiken zij de IBIX® 9 met A90 motorcompressor.

Lees meer

Gevelreiniging

Des Bachte-Maria-Leerne in Deinze is door Buijs Project in Hoogerheide gereinigd met de IBIX® 25 straalketel. Het kerkgebouw reinigen zonder daarbij de oude uitstraling te verliezen was één van de wensen. De keuze is gemaakt voor de IBIX® 25 H2O, omdat met behulp van het watersysteem en de juiste straalmiddelen de gevelsteen gereinigd kan worden zonder daarbij de patinalaag te verwijderen.

Lees meer

Nieuws

Luchtgommen in opmars

Steeds meer schrijnwerkers ontdekken het luchtgommen. Met deze techniek ontdoe je allerhande oppervlakken op een veilige en efficiënte manier van vuil en oude afwerkingslagen. Het is bijzonder geschikt voor het reinigen en renoveren van hout en kan een mooie extra dienstverlening zijn.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Neem contact op

Vethotools
Contactpersoon: Thomas Verbist
Topmolen 91
1840 Londerzeel
T: 0489 05 89 89
T: 052 89 55 05